Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον ανθό της ελληνικής νεολαίας εγκολπώνει, υποστηρίζει και υποστηρίζεται από οικολόγους. Κάποιοι από αυτούς σχημάτισαν την "Οικολογική Παρέμβαση" και συμμετέχουν ισότιμα, όπως οι ίδιοι γράφουν στην ιστοσελίδα τους, στον ΣΥΡΙΖΑ. Παραθέτουμε αποσπάσματα από κείμενό τους για τον ελληνικό εθνικισμό:

"Διακηρύσουμε την φιλία και αλληλεγγύη μας προς τον λαό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, τον λαό της Αλβανίας, της Τουρκίας, της Κύπρου (Ε/Κ και Τ/Κ), τον λαό της Βουλγαρίας, και προς όλους τους Βαλκανικούς λαούς, οι οποίοι και είναι αδέλφια μας! Χρειάζεται να αγωνιστούμε για ενότητα των Βαλκανίων και την δημιουργία Βαλκανικής ομοσπονδίας, για ειρήνη-αποστρατιωτικοποίηση-κατάργηση υποχρεωτικής θητείας, ελεύθερη διακίνηση των πολιτών στα Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων.
Να αποκρούσουμε τους εθνικισμούς που γίνονται για να χωρίζουν τους Βαλκανικούς λαούς και για να αγοράζουμε τεράστιους εξοπλισμούς από τις βιομηχανίες όπλων, αλλά και για να μην ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα, την περιβαλλοντική καταστροφή, τα νέα πυρηνικά εργοστάσια στην περιοχή μας, την εισβολή των μεταλλαγμένων, την βιομηχανική γεωργία και τον αφανισμό των μικρών αγροτών, την φτώχεια και την περιθωριοποίηση, κτλ κτλ."

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, ο καύσωνας στον Βόρειο Πόλο (22 βαθμοί Κελσίου!!!) θα υποχωρήσει και τα χρόνια και οξύτατα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη μας θα λυθούν εάν αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και εφόσον καταργηθεί η στρατιωτική θητεία. Η αυτοαναίρεση του αυτοπροσδιορισμού σε όλο της το μεγαλείο.

ΥΓ.αφήσαμε το ορθογραφικό λάθος αδιόρθωτο, παριστάνουν και τους μορφωμένους...