Κυριακή, 13 Απριλίου 2014
Ο Ωφελιμισμός και η Βαρβαρότητα της Αριστεράς στην Ελλάδα

υπό του Κ. ΠορφυρογέννητουΟ ανατριχιαστικός ήχος, της σφαγής του αντιπάλου με το κονσερβοκούτι από την μακρινή επoχή του Εμφυλίου, γεμίζει ακόμα τον αέρα στην εποχή μας.
Την στιγμή αυτή, κάποιος αξιωματούχος της Κυβέρνησης αποκαλύπτει ότι οι διώξεις των μελών ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, που Δημοκρατικά εισήλθε εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ήταν αποτέλεσμα ενός ευρύτερου σκοτεινού σχεδίου, που σκοπό είχε να χειραγωγήσει τους Έλληνες πολίτες-ψηφοφόρους.
 Ο εξευτελισμός και οι διώξεις που υφίστανται τα μέλη του αδύναμου, όσον αφορά τις διασυνδέσεις του με τους εγχώριους μηχανισμούς παραγωγής εξουσίας, πολιτικού χώρου, αποτελούν επί της παρούσης το "απόλυτο" όραμα τους. Αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα και παίρνουν την εκδίκηση τους, για την ήττα τους στα πεδία των μαχών, πριν από 70 χρόνια.
Η αριστερή διανόηση φυσικά, δεν μπαίνει καν στον κόπο να αναλύσει τα νέα δεδομένα, να  αναρωτηθεί εάν έκανε λάθος που με την ψήφο της στην Βουλή , συλλήβδην αίρεται η ασυλία Βουλευτών, εάν οδηγεί ανθρώπους σε άδικες φυλακίσεις, χωρίς στοιχεία. Η αριστερή διανόηση, τρέφει ανθρωπισμό, δείχνει έλεος και φιλευσπλαχνία μόνο σε άτομα που εντάσσονται σε ομάδες - αγέλες παρακμιακών, λαθρομεταναστών, τρομοκρατών τύπου 17Ν. Προωθεί άτομα που δεν πρόκειται ποτέ να αποτελέσουν μία "χρήσιμη κρίσιμη μάζα" πολιτών που θα μπορέσουν να ανατάξουν την Πατρίδα. Οι "άδειοι" τύποι που ηρωποιεί έχουν κάτι από τις πνευματικές ικανότητες και την φινέτσα του "Forrest Gump". Υιοθετεί και περιθάλπτει κάθε έναν που αλλοιώνει την Ιστορία μας, αποϊεροποιεί τα Εθνικά μας σύμβολα και τις παραδόσεις.
Αυτούς, που τολμάνε να δηλώνουν Εθνικιστές, που επανέφεραν έστω και άκομψα με ένταση, ξανά στην πολιτική σκηνή το "Πάνω από όλα Η ΕΛΛΑΣ" τους καθυβρίζει, προσπαθεί να τους εξοντώσει με κάθε τρόπο, ανεξαρτήτως στοιχείων και αποδείξεων, με σύγχρονες "Αντιφασιστικές Μεθόδους". Ψηφίζει την διακοπή χρηματοδότησης ενός κόμματος που νομίμως μετά από εκλογική διαδικασία εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων, δείχνοντας στην πράξη πόσο σέβεται την βούληση του "κυρίαρχου Λαού" που θεωρητικά βρίσκεται στο κέντρο όλων των ιδεολογημάτων της.
Τώρα που δίνεται η ευκαιρία, οι αριστεροί αμνοί γίνονται λέοντες, έτοιμοι να ξεσκίσουν τις σάρκες των ιδεολογικών τους αντιπάλων. Συνεχίζουν να κατηγορούν τους πάντες για "ακροδεξιές" συμμαχίες και διασυνδέσεις, χωρίς αιδώ, χωρίς συστολή, χωρίς τίποτα να ταράττει τις "καθαρές" τους συνειδήσεις. Ζητάνε εκλογές και ανατροπές, ενώ τα στελεχιακά απομεινάρια μίας εκ των συνιστωσών της (ΔΗΜΑΡ), παραμένουν ξεχασμένοι σε θέσεις Διοικητικών Συμβουλίων Κρατικών οργανισμών. Θεωρούν άραγε, ότι οι θέσεις και τα προνόμια που προκύπτουν εξ αυτών, δικαιωματικά τους ανήκουν; Είναι οι ίδιοι τύποι που παίρνουν εν ώρα κρίσης, αποζημίωση ιδιωτικής ασφάλισης 1.000.000 για τις "υπηρεσίες" τους στο συνδικαλισμό, οι ίδιοι που κατακεραυνώνουν το τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα και κατέχουν μετοχές του πιο "μαύρου" και "αιμοσταγούς" χρηματοπιστωτικού οίκου, οι ίδιοι που σηκώνουν λάβαρα επανάστασης για το κλείσιμο ΕΡΤ και μετά ένα μήνα πουλάνε τον τηλεοπτικό σταθμό και την συχνότητα που τους παραχώρησε το κράτος, απολύοντας ταυτόχρονα δεκάδες εργαζομένους.
Μετά βγαίνουν και δηλώνουν ότι διώκονται, ότι δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ άρα δεν φταίνε σε τίποτα και "πάλι από την αρχή" που λέει και τραγούδι.
Η αριστερά στην Ελλάδα (μέσα και οι σοσια-ληστές του ΠΑΣΟΚ.) είναι μία επάρατος νόσος, ένα σύστημα παραγωγής παρασίτων, συμπλεγματικών ατόμων με επαμφοτερίζουσα συμπεριφορά, μία διαρκής γιάφκα τρομοκρατών, 100 ΜΚΟ ανθελληνικής προπαγάνδας και τίποτα χρήσιμο για την Πατρίδα, όπως διαχρονικά αποδεικνύεται.
Η αριστερή διανόηση έχει το αλάθητο, ποτέ δεν "ερυθριά" για τα λάθη της. Αα συγγνώμη. Ναι μωρέ, δεν φαίνεται αφού είναι "κόκκινοι" εκ γενετής.

Πάντως αυτοί ξέρουν καλύτερα. Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χότζα, Κιμ Γιον Σουν (Β.Κορέα) και λοιποί Δημοκράτες, σοσιαλιστές, ευεργέτες των Λαών, φωτίζουν με την ζωή και το έργο τους, τον δρόμο τους.