Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Δεν θα αναφερθούμε σον κατασταλτικό ρόλο της antifa είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη, αυτός έχει ήδη παρουσιασθεί και αναλυθεί με στοιχεία σε ιστολόγια και περιοδικά τόσο του εθνικοεπαναστατικού και εθνικιστικού χώρου, όσο και του χώρου της πατριωτικής δεξιάς και αριστεράς . Το γεγονός του ξυλοδαρμού που αναφέρεται παρακάτω πληροφορηθήκαμε πρώτα από το ιστολόγιο της εθνικοεπαναστατικής συσπείρωσης "Μαύρος Κρίνος" (mavroskrinos.blogspot.com) και έπειτα από το ιστολόγιο "ηλιοφόρος"(helioforos.wordpress.com), οι πηγές μας εξάλλου είναι περιορισμένες.
από τον Μαύρο Κρίνο
Ροπαλιές και μαχαιριές από «αντιφασίστες» σε νέο Εθνικιστή !
Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας
Πριν λίγες ώρες ανένταχτος Εθνικιστής μας ενημέρωσε για μια νέα δολοφονική επίθεση της antifa το Σάββατο το βράδυ 31/1 στο μετρό του Αγίου Αντωνίου στην Αθήνα εναντίον ενός νέου Εθνικιστή.Φυσικά επειδή η πληροφορία κρίνεται παραπάνω από σημαντική δεν δημοσιεύσαμε αμέσως την πληροφορία.
Η διασταύρωση των γεγονότων σε τέτοια γεγονότα επιβάλλεται. Αυτόνομοι σύντροφοι ήρθαν σε επικοινωνία με Εθνικιστές που ΔΕΝ ανήκουν στην συντακτική ομάδα / συσπείρωση του Μαύρου Κρίνου αλλά σε γνωστές οργανωμένες κινήσεις του χώρου οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός της επίθεσης.Σε νέα επικοινωνία της συντακτικής μας ομάδας συναγωνιστές αναφέρουν ότι παρόλο τα μαχαιρώματα και τις ροπαλιές από τους νεοταξίτες μπάτσους της antifa σε διαφορετικά σημεία αλλά και σε ζωτικά όργανα του συναγωνιστή ευτυχώς οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν λόγο για μικρή βελτίωση της υγείας του.
και από τον ηλιοφόρο
Άνανδρη δολοφονική επίθεση από “αντιεξουσιαστές” δέχτηκε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου νεαρός Εθνικιστής ο οποίος επέστρεφε από την πορεία των Ιμίων. Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:15 το βράδυ και ενώ ο συναγωνιστής μας έβγαινε από το μετρό του Αγίου Αντωνίου επιστρέφοντας στο σπίτι του αντίκρυσε μία ομάδα 20 ροπαλοφόρων και κρανοφόρων antifa οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο προφανώς με συγκεκριμένο σκοπό. Για τους παρακρατικούς αυτούς αρκούσε η ελληνική σημαία που αντίκρυσαν στο μπουφάν του νεαρού προκειμένου να βγάλουν το αρρωστημένο μένος τους. Με πρωτοφανή μανία άρχισαν να τον χτυπούν με ρόπαλα στο κεφάλι και με μαχαίρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς εκτός από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπέστη και τραύματα με μαχαίρι σε ζωτικό όργανο του σώματός του (στο νεφρό). Το παιδί, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ακόμα στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.