Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007

προσβολή της νοημοσύνης
Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τον θάνατο του νιγηριανού Τόνυ Ονούα, τα ΜΜΕ, ωστόσο, οι προοδευτικές δυνάμεις και οι αστυνομικοί σκέψεως του αναρχικού χώρου ξαφνικά σίγησαν σχετικά με τις ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ. και της ρατσιστικής ελληνικής κοινωνίας για το τραγικό αυτό συμβάν. Δεν θα σταθούμε τόσο στις αντιδράσεις των προοδευτικών πολιτών και των παρακρατικών αλητών, όσο στην εξέλιξη της υποθέσεως. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας του φύλλου της 22-8-2007, η ιατροδικαστής υπηρεσίας Ζαγγελίδου Ελένη διέγνωσε μεν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση εξ ύψους, οτι δεν προηγήθηκε πάλη και οτι δεν υπάρχουν σημάδια αντιστάσεως στην σορό του νιγηριανού δε.
Η οικογένεια του θανόντος διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον κενυάτη ιατροδικαστή Σαμουήλ Ούγκουτζάου, ο οποίος απεφάνθη:"Αποκλείσαμε το έγκλημα με την έννοια οτι κάποιος τον χτύπησε ή τον έσπρωξε". Οι ευαίσθητοι σε θέματα δικαιωμάτων των μεταναστών συμπολίτες μας ωρύονται προς αποφυγή αυθαίρετων γενικεύσεων σε περιπτώσεις εγκλημάτων που αποδεδειγμένα έχουν διαπράξει αλλοδαποί εις βάρος Ελλήνων ή άλλων αλλοδαπών, καταφεύγουν, παρόλαυτά, σε τέτοιες γενικεύσεις οι ίδιοι, όταν θύματα είναι αλλοδαποί, στις πλείστες των περιπτώσεων δίχως αποδεικτικά στοιχεία.
Τα ΜΜΕ δεν έδωσαν συνέχεια στο θέμα μετά τις γνωματεύσεις, προγραμματισμένες πορείεςδιαμαρτυρίας είτε αναβλήθηκαν με πρόφαση τις πυρκαϊές είτε άλλαξαν θματολογία. Ας θαυμάσουμε σύντροφοι τηλεδημοκράτες την υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της και πασιφανή προσπάθεια προσβολής της νοημοσύνης μας συστηματικά και με κάθε τρόπο, είτε με φτηνή δακρύβρεχτη προπαγάνδα είτε με τρομοκράτηση διά της βίας. Εννοείται οτι στο θέμα θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία!